Back to top

Girls United

Girls United er en web-dokuserie til DRUltra om Rahma, Azall, Nasteran, Rayan og en masse andre seje piger, der for først gang skal spille på et rigtigt fodboldhold, i en rigtig fodboldklub - nemlig Fremad Valby. Men hvad vil det sige at skulle overholde regler, tage hensyn til et fællesskab, og kan de blive lige så gode som deres forbillede Nadia Nadim?

Pigerne I Girls United er alle ml. 12 - 14 år. De har siden de var helt små spillet fodbold hjemme i gården, men tager nu springet og starter i en rigtig fodboldklub med alt hvad det indebærer. Og det er ind i mellem svært for den impulsive og livlige pigeflok, når fokus samtidigt at på veninder, forældre der ikke forstår en, besværlige søskende og en stigende kropsbevidsthed.

Heldigvis har de en ildsjæl af en træner, nemlig Ida, som er fast besluttet på at skabe et forbilledligt fodboldhold. Hun stiller derfor krav til pigerne og inddrager dem i ansvaret og beslutningerne omkring holdet. Det vil sige, når der opstår splid, for det gør der, når der bliver holdt spillermøder, når der skal skaffes sponsorer til spilledragter og når man også vil fejre succeserne med en pizza aften.

Fakta
Original titel: 
Girls United
Produktions år: 
2018
Spillelængde: 
14 afsnit til Web af 6-10 min.
Genre: 
TV-dokumentarserie
Medvirkende: 
Rahma Mumin, Rayan Alawadi, Azall Abuelhoda, Nasteran Nazari, Ida Perin
Instruktør: 
Malene Rykær og Sarah Jane Del Castillo Jonassen
Line Producer: 
Carina Åkerlund
Producer: 
Heidi Kim Andersen
Fotograf: 
Malene Rykær, Sarah Jane Del Castillo Jonassen, Simon Dixgaard
Klippere: 
Yrsa Wedel og Henriette Kræmer
Musik: 
Komponist: Sune Kølster. Vokal Molly Koppel. Titelsang: "RUNAWAY" Andreas Mark og Himalaya. Tekst og musik: Engelina Andrina, Aya Walid, Andreas Mark Stefansen, Karl-Frederik Reichhardt.
Grafik: 
Rasmus Lange
Kontakt
Andre forespørgsler: 
hello@madeincopenhagen.net