Back to top

Højt til Hest

Enten fødes man ind i galopsporten – eller også køber man sig ind i den. Mød en verden af personer, der er besatte af galopsporten.

Afsnit 1 MUDDER OG CHAMPAGNE

Enten fødes man ind i galopsporten – eller også køber man sig ind i den. En af de mest markante hesteejere, Karin Salling, har gjort det sidste. Nu håber hun at trænertalentet Lea Olsen kan føre hendes nyeste hest, der er opkaldt efter Sanne Salomonsen frem mod en derbysejr. 

Afsnit 2 KLAR, PARAT, START

Om få dage begynder galopsæsonen på Klampenborg, og der er både spænding og nervøsitet blandt deltagerne i årets sæson. Med en nystartet stald, har Rikke og Nikolaj kun en sæson til at vise, at de kan kvalificere sig til Derby, mens jokeyen Oliver i en alder af 25 år skal have opereret sin hofte.

Afsnit 3 GALOPPENS KONGER 

Karin Sallings store derbyhåb, Kong Salomon, bliver skadet og Lea frygter at dens karriere allerede er slut. I Klampenborg bliver der kæmpet om pladserne til derby. Mens nystartede Rikke og Nikolaj har problemer, viser Leas far, den rutinerede Bent Olsen at han stadig er konge af Klampenborg.

Afsnit 4 NYE HÅB

Lea har umiddelbart mistet sit håb om at komme på landkortet som træner, men hun har en plan B. Hendes far Bent Olsen har taget turen til Århus med 11 heste for at konkurrere mod sin datter. Og Karin Salling tager imod en ny lille galophest, der kommer til verden på Stutteri Hjortebo. 

PG5 THE WINNER TAKES IT ALL

Dansk Derby nærmer sig, og Nikolaj og Rikke er pludselig blandt favoritterne. Men også Bent har en af dagens bedste heste med i løbet. Klampenborg Galopbane vrimler med kendiser, der elsker galopsporten, blandt andet Abba-legenden Benny. Men i galopsporten er der altid kun én vinder.

 

 

Fakta
Original titel: 
Højt til Hest
Produktions år: 
2022
Spillelængde: 
5 x 30 min
Genre: 
TV-dokumentarserie
Medvirkende: 
Karin Salling Bent Olsen Lea Olsen Rikke bonde Nikolaj Stott Oliver Wilson
Instruktør: 
Sine Skibsholt, Kåre Kiib
Producer: 
Helle Faber
Fotograf: 
Sine Skibsholt, Kåre Kiib, Henrik Bohn Ipsen, Emil Langballe, Frigge Fri
Klippere: 
Rebekka Lønqvist Andreas Monies Yrsa Wedel
Lyd: 
Jais Kringelbach
Grafik: 
Rasmus Lange
Produceret i samarbejde med: 
Laud People
Kontakt
Andre forespørgsler: 
hello@madeincopenhagen.dk