Back to top

made in copenhagen søger verdens sejeste praktikant

PRAKTIKANT HOS MADE IN COPENHAGEN

Produktionsselskabet made in Copenhagen tilbyder en praktikplads i forårssemesteret 2016

Brænder du for dokumentarfilm og er du et selvstændigt og engageret menneske, der har lyst til at arbejde praktisk med dokumentarfilmproduktion, så er det dig, vi søger.

 made in copenhagen er et af Danmarks førende dokumentarfilmselskaber med Helle Faber i spidsen som producer og direktør. Selskabet producerer danske og internationale dokumentarfilm, og står bag en række prisvindende dokumentarfilm som f.eks. Krigerne fra Nord og Mig og Min Far – hvem fanden gider klappe?  

 Som praktikant på made in copenhagen vil du hovedsageligt komme til at arbejde på vores nye store produktion af Nicole N. Horanyi. Arbejdsopgaverne vil gå ud på at assistere vores producere, instruktører og produktionsleder i alt fra research og udvikling, casting af medvirkende, location-scouting, uplining og koordinering af optagelser og praktisk hjælp i forbindelse med optagelserne. Du vil hurtigt få tildelt egne ansvarsområder og vil have mulighed for at få kendskab til mange forskellige aspekter inden for dokumentarfilmproduktion.

 Vi forestiller os, at du kan starte fra midten af januar og ca. 5-6 måneder frem. Praktikpladsen er ulønnet og er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

 Ansøgninger og eventuelle spørgsmål rettes til Mathilde Hvid Lippmann, på mathilde@madeincopenhagen.dk eller tlf. 26827634.

 Vi glæder os til at høre fra dig!

 Ansøgningsfrist: 4. December 2015 

 Mange venlige hilsner fra

 made in Copenhagen

Ryesgade 106A, 2.

2100 Kbh. Ø

www.madeincopenhagen.dk